Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Η 25Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η 25η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
Τα βιβλιοπωλεία της Αλεξανδρούπολης με τη συνεργασία της ΕΠΟΦΕ, διοργανώνουν την 25η Έκθεση βιβλίου από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου 2016! Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του αναγνωστικού κοινού με το βιβλίο κάτω από το φως του φάρου. Χιλιάδες νέοι τίτλοι βιβλίων αλλά και παλιοί αγαπημένοι, παράλληλες εκδηλώσεις, βραβεύσεις, γνωριμία με συγγραφείς και τοπικούς καλλιτέχνες, χορός, δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδι, παρατήρηση πλανητών και πολλά άλλα events. Παράλληλα θα υπάρχει ειδικός χώρος ώστε να συγκεντρώνονται βιβλία για την ενίσχυση της Νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης της Αλεξανδρούπολης.
-Εγκαίνια το Σάββατο 16/7/2016 στις 21:30 με χορογραφία από τη Σχολή Χορού της Έλσας Αθανασιάδου και βραβεύσεις από την ΕΠΟΦΕ
-Κυριακή 17/7/2016 Δημιουργικές καλοκαιρινές κατασκευές από το Βιβλιοπωλείο Δημητριάδη.
-Τετάρτη 20/7/2016 Ο Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Θράκης μας καλεί να παρατηρήσουμε με τηλεσκόπια την Πανσέληνο και τον καλοκαιρινό ουρανό.
-Παρασκευή 22/7/2016 ο Geronimo Stilton καλεσμένος του Βιβλιοπωλείου Βαταμίδη και των εκδόσεων Κέδρος θα αφηγηθεί τη νέα του συναρπαστική περιπέτεια και θα παίξει με τους φίλους του ένα υπέροχο ποντικοπαιχνίδι. Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο του.

Συνδιοργάνωση Δήμος Αλεξανδρούπολης και Επμελητήριο Έβρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου